Widget visual build bug

I think there is a bug in a specific way of building dashboard widgets on screen.
I could trace the bug but I don’t think this is the only way this happens.

First you need to have a dashboard with widgets like Display and Line, maybe more than one tab.
Then, the admin page must be opened in browser (Chrome v 95.0.4638.54 (Official Build) (x86_64)) many days - I never shutdown the notebook (MBP).
So, when I change to Edit mode, edit any widget and click Save or Back, the bug appears. Important: the left menu must be closed/collapsed.

So, if you just click on the menu icon to open/expand, all widgets back to work. You can try as many times as you want and it will behave like this. Otherwise, after editing a widget if you try to resize any (very small) widget, the bug affects permanently the size of all widgets. You will have to resize all widgets to original size and position (!!).

I didn’t understand why/when this happen for first time.
:point_right: screen recording of this process: Dropbox - Screen Recording 2021-10-30 at 07.45.03.mov - Simplify your life

Hi @andre.antivilo,

Thanks for reporting this issue, and sorry for the late reply.

We are aware of this situation where this bug happens following the steps you describe.
However, the additional information you have provided about resizing in this state affecting the widgets permanently is not in our internal ticket for this issue, so I have added it so we can work out a fix.

We are currently improving our dashboards, and last week we deployed a performance improvement for them, and more improvements should be coming soon.

You can keep track and subscribe to our releases in our changelog at https://changelog.tago.io/.
Thanks for your patience!

Phil Gutierre